Precisionsbearbetning | REL Inc.
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseSpanishSwedish

precisions~~POS=TRUNC

Leverera svåraste delarna, i tid

REL: s effektiv produktion och leverans av svåraste delarna ger REL en stark precisionsbearbetning kundbas. REL förstår och upprätthåller de behov som finns certifieringar under hela processen, från stålverk smide, maskinbearbetning, värmebehandling, passivering, genom hela logistikkedjan.

Dessa är inte generella maskinbearbetade delar. Många är utformade för flyg- och försvarsmarknaderna med höga krav och korta leveranstider. REL är kapabel men inte begränsat till bearbetning av material såsom titanlegeringar, legeringar höghållfasta rostfria och härdade stål och aluminium metallmatriskompositer.

REL är ISO9000-2008-certifierad och använder FARO EDGE ™ -tekniken som en del av ett omfattande kvalitetssystem för att mäta delarna så att endast högsta kvalitetskomponenter levereras till kunden.

Precisionsbearbetning av delar
PolyWorx® GD & T Plot
PolyWorx® GD & T Plot

Kostnadseffektiva metoder

Kundens CAD-filen används för att programmera den CNC-bearbetning, och används för att jämföra den slutliga bearbetade delen. Denna process är avgörande för att säkerställa noggrannhet till komponentkrav.

Förutom att utmana flyg delar har REL utvecklat kostnadseffektiva metoder för att tillverka ballistiska projektiler som visas i reglaget ovan. REL producerar projektiler i aluminium, titan, stål, och volfram.

I utvecklingen av Advanced MaterialsHar REL utvecklat kostnadseffektiva metoder för maskin härdat stål, titan, magnesium, keramik och metall matris kompositer. I de flesta fall kräver den färdiga produkten efterbehandling, skärning, svarvning, fräsning, slipning och polering.

REL: s bearbetnings Förmågor

REL kan maskinprototypkomponenter från ett ämne som visas här:

Eller med hjälp av dess gjutning utrustning, kan REL utveckla egna prototyper såsom en aluminiumgjutning som innefattar en stålinsats. Den sista delen kan värmebehandlas och bearbetas komplett.

REL är ISO-certifierade och ITAR-kompatibel, och är bäst lämpad för låg till mitten volym bearbetningsvolymer, och kan hantera värmebehandling, beläggningar, montering och all nödvändig dokumentation.

Maskinbearbetade Prototype Komponenter
Maskinbearbetade Prototype Komponenter
REL arbetar på AS9100 certifiering. Detta attribut i kombination med vår metallurgiska och bearbetning kunskap gör det möjligt för REL att betjäna nya kunder.
REL Inc.