Anpassade Casting Process Equipment | REL Inc.
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseSpanishSwedish

Gjutning Process Equipment

Kundanpassade Process Equipment

REL är ett teknikutvecklingsföretag och för att föra ut produkterna på marknaden, dess viktigt att processen utvecklas samtidigt. I många fall är processutrustningen specialdesignade till behoven hos produkten. Co-uppfinningen av produkten och processen har lett till innovativa design utrustning. Ett bra exempel är i utvecklingen av metallmatriskompositer. De produktingredienser matas in i processen för att tillverka en förform, i huvudsak en keramisk svamp. REL egenutvecklade process kan producera en funktionellt graderad förform, placera en högre volymandel av keramik i en region, med minskad lutning elsewhere.The process är robust, mångsidig, automatiserad och skalbar för att möta stora volym MMC program på en global skala.

Förformen avfyras, sedan infiltreras med smält aluminium eller magnesium i en klämma gjutningsprocess.

Denna förform bränning ugn specialdesignade & byggd av REL och utvecklades till en viss produkt, och är avsedd att bearbeta förformar vid en viss produktionsvolym.

REL processingenjörer förstå inkommande och utgående process statistik för varje steg på vägen. Data spåras och övervakas för att säkerställa att processen är repeterbara.

REL vertikala Squeeze Medverkande Cell
Vertikal Squeeze Medverkande Cell

MMC Squeeze Casting

Custom Preform Bränning Kiln
Custom Preform Bränning Kiln
REL metallmatriskomposit (MMC) produkter är tillverkade med keramiska förformar som infiltrerade med smält aluminium eller magnesium i en process som kallas pressgjutning. Den vertikala pressgjutning cell här ger en branschledande 1500 Massor av klämkraften och 1200 Massor av injektion / klämkraften i ett 24 "x 24" kuvert. REL har också en horisontell maskin med inbyggda automationssystem.

Denna förmåga att konstruera anpassade processutrustning visar en övergripande förståelse av materialbearbetning, och möjligheten att designa för effektivitet. Många av REL produkter sätta höga prestanda till kostnadskänsliga marknader, där effektivitet är absolut nödvändigt i alla aspekter av processen.

REL förstår gjutning processer och kraven för att uppnå hög integritet gjutgods.

Kontakta REL idag för att diskutera dina behov av specialdesignad, byggd och installerad gjutning och relaterad utrustning.
REL Inc.