Inkapslade Armor | REL Inc.
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseSpanishSwedish

Encapsulated Armor

Att integrera teknik för att bättre rustning systemprestanda

Nästa generation av Warfighter skyddade fordon fokuserar på att minimera totalvikt utan att kompromissa med rörlighet och passagerarsäkerhet. REL: s roll i rustning utveckling är att integrera teknik för att göra ett pansarsystem med förbättrad prestanda. Dessa förbättringar är hot beroende, och inkluderar en tunnare panel, bättre fler hit prestanda och lägre vikt. REL integrerar material såsom keramiska paneler och fibrer, RHA stål, hög seghet aluminium alla inklämt i en aluminium eller magnesium gjutning.

20mm, REL encapsulated Armor
REL minskat vikten av mannen dörren, så att en uttröttad soldat att fly lättare. Med hjälp av inkapslade kakel, möter dörren ballistiska och viktkraven. Fördelar med inkapslade paneler inkluderar:

  • Lätt
  • Stark
  • Multi-hit Kan
  • Kostnadseffektiv tillverkning och integration

Vertikalt Integrated Manufacturing Process

REL vertikalt integrerade tillverkningsprocess möjliggör fullständig utveckling av en gjuten inkapslad panel. REL har förmågan att gjuta en 3 fot x 3 fot panel idag. REL arbetar med systemintegratörer för att integrera splitter och underlagsmaterial till armerings paneler, i enlighet med ansökan.

Titta på videon till höger för att se REL: s gjutna inkapslade paneler i aktion.

REL Inc.