Squeeze Casting, Aluminium & Magnesium | REL Inc.
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseSpanishSwedish

gjutning Technology

High Integrity Castings för säkerhetskritiska tillämpningar

Pressgjutning är en modifierad version av hög pressgjutning. Trycket är högt, men skottet hastigheten är betydligt lägre för att minimera turbulent flöde. Pressgjutning ger hög integritet gjutgods för säkerhetskritiska tillämpningar. På grund av den tillgängliga kontroll och högt tryck, är pressgjutning den föredragna metoden för att infiltrera en keramisk svamp, eller förform, i processen för framställning av metallmatriskompositer (MMC: s).

REL Inc har förmågan att pressa gjuten aluminium och magnesium och att tillverka kompositer (MMC: s). REL har både vertikala och horisontella squeeze gjutmaskiner. Den vertikala maskin, som designades och byggdes av REL har 1500 massor av klämkraften, 1200 ton injektion / klämkraften, och är kapabel att gjuta en del som är 3 fot x 3 fot, eller 1,296 in2 (0.84m2). Den maximala tjockleken är 5 inches (12.7 cm).

REL förstår kraven på hög integritet komponenter och är redo att samarbeta i fordons lightweighting och andra insatser produktutveckling högpresterande.

Kombinera REL förtrogenhet med gjutning utrustning och sitt goda rykte i maskinkonstruktion, är REL en stor resurs för att utforma och bygga anpassade gjutning processutrustning.
Pressa Kasta Data
Pressa Kasta Data
REL Inc.